Wiha

Forradalmi nyélkialakításért kapott díjat a Wiha gyár!

A világ első kéziszerszám gyártója, aki megkapta a az AGR tanúsítványt, a szerszámok kényelmes és egészséges munkavégzést biztosító nyélkialakítása miatt.

“A munkavállalók biztonságát kiemelten szem előtt tartva került kifejlesztésre…”

A Wiha a világ első kéziszerszám gyártója, aki megkapta a az AGR tanúsítványt, ami bizonyítja és visszaigazolja az előnyeit és hatékonyságát az INOMIC fogók és az ergonomikus csavarhúzók nyél méret koncepciójának terén.

Az AGR számos orvos és terapeuta által végzett összehasonlító teszt után ítélte oda a díjat a gyárnak.

Mint az egyik élvonalbeli kéziszerszámgyártó és a 2014 MX-díj győztese, a Wiha Werkzeuge GmbH mindig is egy ergonomikus nyél méret koncepció mellett állt ki, a SoftFinish az elektronikai SoftFinish. az ESD SoftFinish és a MicroFinish termékkialakításain keresztül.

A németországi „Aktion Gesunder Rücken e.V.”  egyesület ergonómiai szempontok alapján hitelesítette a Wiha csavarhúzók és fogók nyélkialakítását!

A két legnagyobb német gerincvédelmi szövetséget magába foglaló “Aktion Gesunder Rücken e.V.” (AGR) egyesület szakértői bizottsága – átfogó vizsgálatot követően – az AGR minőségi tanúsítványát ítélte oda Wiha Werkzeuge GmbH SoftFinish, ESD SoftFinis, és aMicroFinish kialakítású nyeleknek. Továbbá ezeket a szerszámokat olyan munkaeszközként ajánlja, mint amely a fokozott gerinc-egészségügyi követelmények alapján és a munkavállalók biztonságát kiemelten szem előtt tartva került kifejlesztésre.

A németországi „Aktion Gesunder Rücken e.V.”  egyesület ergonómiai szempontok alapján hitelesítette a Wiha csavarhúzók és fogók nyélkialakítását!

A cél, biztosítani egy kényelmesebb, hosszan fenntartható és mindenekfelett fájdalom mentesebb munkát a felhasználók számára.

Az ergonomikus nyélkialakításnak köszönhetően a felhasználó számára hosszabb munkavégzést tesz lehetővé, azáltal, hogy a munkavégzés folyamata alatt végig kíméli az ízületeket és izmokat.

Ennek a ténynek a felismerése bizonyítja a gyártó profizmusát a magas minőségű innovatív fejlesztéseiben valamint a felhasználóbarát orientáltságát.

close

🤞 Ne maradj le az újdonságokról, akciókról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj a legfrissebb ajánlatainkról és akcióinkról!