1 év gyártói garancia

1 év gyártói garancia

Széles választék, 40+ márka, 100% termék garancia szerszámokra, 1250+ referencia

Gyártóinkon keresztül Vásárlóink felé egy olyan garanciát tudunk vállalni kéziszerszámokra, amivel megelégedetten és biztonsággal tudják használni a termékeket. A Zorexnél több mint 30 éve gondosan összeválogatott német prémium szerszámokat forgalmazunk. Talán kijelenthetjük, hogy az általunk képviselt termékeknél a minőség magáért beszél. Ezek a termékek nem kizárólag a kötelező szabvány kritériumoknak felelnek meg, hanem a tervezésnél nagy hangsúlyt fektetnek az ergonómiára és a tartósságra is.

Azok a szakemberek, akik az általunk forgalmazott szerszámokat választják, számíthatnak arra, hogy hosszútávon tudnak velük dolgozni. A nálunk vásárolt szerszámokra 1 év garanciát biztosítunk a számla kiállítástól számítva, ez a garancia a termék rendeltetésszerű használata esetén érvényesíthető, melyet az adott gyártónk ellenőriz.

Leginkább azért szeret velünk dolgozni közel 250 kereskedőnk és 1000 végfelhasználó Partnerünk, mert termékeink megbízhatóak és ritkán szükséges garanciális csere.

Segítünk a minket választó szakembereknek, hogy a német prémium szerszámainkat és munkavédelmi eszközeinket használva pénzt és időt spóroljanak meg és ezáltal hatékonyan, kényelmesen és biztonságosan kamatoztassák szakmai tudásukat.

close

🤞 Ne maradj le az újdonságokról, akciókról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj a legfrissebb ajánlatainkról és akcióinkról!