Nettó 40.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Blog

MIB

A hazai piacon már 30+ éve kizárólagos importőrként

Mi az, amire minden mérési projekthez szükség van? Precíz pontosságra, megbízhatóságra, hozzáférhetőségre, amely szakszerű, gyors munkát biztosít!

A hazai piacon már 30+ éve kizárólagos importőrként

Mi az, amire minden mérési projekthez szükség van? Precíz pontosságra, megbízhatóságra, hozzáférhetőségre, amely lehetővé teszi a gyors és szakszerű feladatok elvégzését! A vállalat mindezen tulajdonságok tudatában tervezi, gyártja és fejleszti tovább minőségi termékeit. A változatos méretben kapható eszközei lehetővé teszik, hogy még a legspeciálisabb helyzetekre is megoldást tudjanak nyújtani.

A MIB Messzeuge Germany GmbH egy Németországban (Spangenbergben) 1977-ben alapított gyár – termékeit világszerte forgalmazza. Jelen vannak Portugáliában, Spanyolországban, Hollandiában, Franciaországban, Romániában, Lettországban, Oroszországban, Lengyelországban, Dél-Afrika és természetesen Magyarországon is.

A hazai piacon már 30+ éve kizárólagos importőrként kínáljuk a MIB Messzeuge Germany GmbH ipari minőségű, prémium termékeit, melyek kiválóan helytállnak a szakemberek munkája során.

A különböző mérőeszközök között mind az analóg, mind a digitális változatok nagy népszerűségnek örvendenek, melyek gyors, megbízható kiszállítással kerülnek kézbesítésre a megrendelők részére. A digitális változatok számos plusz hasznos funkcióval vannak ellátva, mindezt úgy, hogy ergonomikusan megfeleljen minden elvárásnak.

Kínálatuk terén nem szűkölködik és igyekszik minden szakágban helytállni, amelyhez mérési területek tartoznak. Csak hogy néhány példát említsünk:

  • Hosszmérő eszközök, furatmérők, tolómérők a hagyományostól kezdve, az akár 3 méteres mérési tartományig bezárólag, különböző kialakítással kapható.
  • A MIB tolómérői lehetővé teszik, még a leghozzáférhetetlenebb helyeken is pontos, megbízható méréseket. Közös tulajdonságuk, hogy olyan időtálló német alapanyagokból gyártódik, amely laborban, és a gyártásban a gép mellett egyaránt használható. A gyártó figyelembe veszi a kényelmet így például a balkezeseknek készült tolómérője nagy érdeklődésnek örvend.
  • Mélység mérők, mikrométerek, melyek a tolómérőhöz hasonlóan analóg és digitális verziójában is kaphatóak. A MIB mikrométereihez hozzátartozó állványt is tudunk biztosítani, amely stabil befogást, pontos mérést garantál. Ezen felül mérőeszközeik megtalálhatóak különböző mérőfejekkel, melyek bizonyos termékeknél modulárisan cserélhető. Esetleges sérülés esetén nem szükséges komplett új eszköz vásárlása, hanem elegendő a deformálódott mérőfelület cseréje. Mikrométerek között megtalálható többek között furat, furat horony, beszúró, mélység, menet, kengyeles mikrométer rendkívül széles tartományban.
  • A különböző geometriai mérőeszközök, mint körzők, rajztűk, talpas és sima derékszögek, szögmérők a mérési feladatok, különböző beállítások tökéletes kiegészítői. Mivel mérőeszközeik többsége nemesített acélból gyártódik, ezáltal ellenállóbb a mechanikai behatásokkal szemben.
  • Optikai mérőfelszerelések – nagyítók, mikroszkópok, a legapróbb mérésekhez. A precízen kialakított, csiszolt lencsék torzulásmentesen mutatják meg az apró részleteket, így kíméletesebb a szemnek. Választékukban megtalálható például optikai szögmérő, mérőmikroszkópok, lupék, endoszkópok.
  • Mérőórák, szögtapintók a hozzátartozó mágneses mérőóra állványokkal. Nagy előnyük a modularitás. Különböző mérési tartományokkal illetve hosszokkal érhető el, ezáltal megkönnyítve a választást. Mivel egy órának nem csak a mérési tartománya, paramétere a fontos, hanem a ház mérete így a gyártó gondolt a szűk helyeken történő mérőóra beépítésekre is.
  • Menetsablonok, hézagmérők, amelyekkel könnyedén megállapítható a menet típusa, vagy az adott hézag mérete. A metrikus meneteken kívül számos különböző típus megtalálható kínálatukban, mint például colos menetek sablonja.
  • Prizmák, vízmértékek. Kialakításuknál különös figyelmet kapott a felfekvő felületek minősége. Prizmák esetében megtalálható tükrösített felületű eszköz is, így a lehető legpontosabban képes elvégezni a munkadarab geometriai mérését.
  • Vonalzók, sablonok, mérőszalagok, hézagoló szalagok, menetes és dugós idomszerek, mérőhasáb készletek.

A mérőeszközök tervezésénél fontos szerepet játszik a kényelem és az ergonómia, ezáltal a használója produktívabb munkát képes ellátni.

A cég rendelkezik az ISO 9001:2008-as minősítéssel és TÜV bizonylattal, így biztosítva a vevőket a legjobb minőségről.

Cégünk egyedi kérés alapján Gyártóművi Nyilatkozatot a mérőeszközhöz csatolva.

close

🤞 Ne maradj le az újdonságokról, akciókról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj a legfrissebb ajánlatainkról és akcióinkról!

Kosár

Bejelentkezés

Még nincs fiókod?

Facebook YouTube linkedin TikTok
Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával beleegyezel ezek használatába. Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva érheted el.