Villanyszerelő, Wiha

Wiha szerszámok az Elektomosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége ajánlásával

A Wiha VDE szerszámait az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége részletesen megvizsgálta, tesztelte és ajánlását tette mellettük!

Az EMOSZ, mely az épületvillamos szakterületen működő magánvállalkozókat képviseli és számtalan módon segíti a szakma fejlődését, a következő előnyöket állapította meg a Wiha termékekről:

Ahogy az ARG (Egészséges Hát Akció egyesület) orvosok és terapeuták közreműködésével már megállapította és ajánlását tette, most az EMOSZ is kiemelte a Wiha termékek ergonomikus kialakítását. Az eszközök használójának egészségmegőrzése az elsődleges szempont, ezért úgy lettek kialakítva, hogy a szakemberek a lehető legkisebb erőkifejtéssel, a legkényelmesebben legyenek képesek elvégezni feladataikat.

A Wiha termékcsalád épp ugyanígy törekszik a felhasználói biztonságra szilárd, minőségi kialakításával és technikai felszereltségével, mely megvédi a felhasználóját a sérülésektől.

Az EMOSZ továbbá kihangsúlyozta a Wiha termékek által nyújtható minőségi, hatékony munkavégzést, amely a munkadarab sérülése nélkül történik.

Az EMOSZ a következő termékcsoportokat vetette vizsgálat alá és állított ki rájuk tanúsítványt:

  • 1000 V AC szigetelt SoftFinish csavarhúzók
  • 1000 V AC szigetelt nyomaték csavarhúzók
  • 1000 V AC szigetelt fogók
  • Wiha speedE
  • Csípő- és krimpelőfogók
  • 1000 V AC szigetelt szerszámkészletek
close

🤞 Ne maradj le az újdonságokról, akciókról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj a legfrissebb ajánlatainkról és akcióinkról!