Wiha

Mit érdemes tudni a Wiha szerszámoktól?

A Wiha egyike a világ vezető kéziszerszám gyártóinak, a Zorex pedig immár több, mint 30 éve forgalmazza kiváló minőségű termékeit!

Az 1939-ban alapított Wiha gyár mára 800 főt foglalkoztat, és több mint 3500 féle prémium szerszámot gyárt. Számos díj, és elismerés támasztja alá a gyártó azon törekvéseinek sikerét, hogy a termékeikben a funkcionalitást,a dizájnt, és prémium minőséget hatékonyan ötvözte.

A mindennapi munkák során a legmagasabb ergonómiai szabványok mellett az innovatív termékválaszték is valódi hozzáadott értéket képvisel, valamint  felhasználói előnyöket is kínál.

A Wiha fő erősségei:

  • Függetlenség: A Wiha egy független családi tulajdonban álló vállalkozás.
  • Felelősségvállalás: mint munkáltató, a Wiha felelősségteljes, és teljesítmény-orientált munkavállalókat alkalmaz, és arra törekszik, hogy dolgozói hosszútávon dolgozzanak a cégnél.
  • Fejlesztés: A Wiha folyamatosan új piacokra tör be, és állandó fejlődésben van.
  • Vevő-orientáltság: A Wiha egy olyan prémium márka, amelyre világszerte óriási kereslet van.
  • Siker: A Wiha intelligens megoldásokat és újításokat kínál.
  • Megbízhatóság: a vevőink, viszonteladóink, és dolgozóink a termékeink megbízhatóságába fektetik bizalmukat.

Ma a Wiha világszerte egy megbízható partner a precíziós szerszámok felhasználóiknak.

A gyár tartós sikerének kulcsa az aktív vevő managementben,a minőség-orientált vállalati filozófiában, és mindenekfelett a dolgozók motiválásában rejlik.

A hagyományok, az innováció, és a fejlődés összehangolásával a német gyár az egyik legismertebb piacvezető márkává vált a kéziszerszám szektorban.

A Wiha bebizonyította, hogy az ergonómiai nyélkialakítás, és az ezen a téren kezdeményezett fejlesztések szignifikáns előnyöket hoztak a felhasználók számára miközben hatékonyabbá tették a mindennapi munkájukat. A Wiha ennek érdekében egy átfogótesztet végeztetett el független szakértőkkel-orvosokkal és gyógytornászokkal. A Wiha nyélkialakítása a SoftFinish® csavarhúzókra és az Inomic fogókra nagyobb kényelmet, hosszabb, és kímélő munkavégzést biztosít.

“Az vagy, amit rendszeresen csinálsz. A kiválóság nem egyetlen cselekedet, hanem életforma.”  Arisztotelész

close

🤞 Ne maradj le az újdonságokról, akciókról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj a legfrissebb ajánlatainkról és akcióinkról!