Webáruház

Felhasználóbarát webáruház 30.000 + termékkel

Webáruházunkban kizárólag magas minőségi, első sorban az ipar számára előállított kéziszerszámok, mérőeszközök, forgácsoló szerszámok és munkavédelmi felszerelések érhetőek el. A Zorex Kft-nél folyamatosan tartjuk a kapcsolatot képviselt márkák gyártóival, így tőlünk első kézből értesülhetsz az újdonságokról.

 

Modern webáruházunkba igyekszünk a lehető leggyorsabban feltölteni az innovatív termékeket, hogy Partnereink kényelmesen, bárhonnan könnyedén, pár kattintással meg tudják rendelni a szükséges szerszámokat. A termék adatlapokat úgy alakítottuk ki, hogy azokon belül minden fontos, a választáshoz elengedhetetlen paraméter megtalálható legyen. A nélkülözhetetlen leírásokon felül a további információk fül alatt megtalálható a termék katalógus kivonata is, melyben a speciális műszaki adatok érhetőek el.

 

Az új termékek precíz feltöltése időigényes, éppen ezért, hogy Ügyfeleink a még fel nem töltött, a piacon frissen megjelent szerszámokat is azonnal  elérhessék, katalógus menüpontunkba feltöltöttük az összes általunk forgalmazott gyártó kiadványát. A katalógusban szereplő termékek egytől-egyig beszerezhetőek rajtunk keresztül akár telefonos, akár e-mailben történő egyeztetés útján.

 

Amennyiben bármilyen kérdésed, kérésed felmerül, bátran fordulj hozzánk – munkatársaink készségesen segítenek megtalálni az optimális választást!
close

🤞 Ne maradj le az újdonságokról, akciókról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj a legfrissebb ajánlatainkról és akcióinkról!