Kress, Milwaukee, sarokcsiszolók

Minőségi sarokcsiszolók a Zorexnél!

Sokféle sarokcsiszoló létezik, azonban alapvetően az egykezes és kétkezes változatokat különítjük el egymástól. Természetesen a legnagyobb teljesítményű gépeket a kétkezes sarokcsiszolók között találhatod meg.

Ma már igen profi gépek léteznek, így fordulatszám szabályzó, elektromos túlterhelés elleni védelem, töltésjelző és egyedi cellafigyelő rendszer és még sok más fejlett, beépített technológiával lehet találkozni.

Kress Vezetékes sarokcsiszoló, 1400 Watt, 6500 ford./perc, 1400 WSXE 125

A leggyorsabb és leghatékonyabb munkát a legmagasabb fordulatszámon lehet elérni, azonban nem szabad megfeledkezni a munkadarab kényes tulajdonságairól, hiszen nem minden anyag viseli el a közel 12.000-es percenkénti fordulatot. Ilyenkor hasznosul a beépített fordulatszám-szabályzó, amelynek segítségével beállítható a megfelelő fordulatszám tartomány.

Milwaukee Sarokcsiszoló 125mm, 800 W, AG800-125E

 

A legszebb, leggazdaságosabb eredményt egyenletes fordulatszámon lehet elérni. Az előtolási erőt azonban nehéz egy szinten tartani – túl nagy erő esetén túlmelegedhet a gép. A túlterhelés védelemmel felszerelt gépek gondoskodnak róla, hogy ez ne fordulhasson elő.

Intenzív munka során elég gyakran van szükség különböző beállításokra, tárcsacserére vagy védőburkolat állításra például. A fejlettebb gépeknél ez a művelet már szerszám, kulcs nélkül is könnyedén, gyorsan megvalósítható.

Milwaukee M18 FUEL™ 125 mm sarokcsiszoló, 8500 ford/perc, M14, 18 V, M18CAG125X-0

Vágásnál a gyors eredményhez javasolt a legmagasabb fordulatot választani, ha például hőre érzékeny munkadarabbal folyik a munka, vagy polírozni szeretnénk, abban az esetben javasolt alacsonyabb fordulatszámot beállítani.

Milwaukee Sarokcsiszoló, 2200 W, 6600 ford/perc, AGV22-230E

Egyenletes, pontos vágáshoz érdemes a gép állványba fogatása, amellyel tökéletes eredmény érhető el.

 

Akkor tudjuk, hogy a munkához megfelelő gépet választottunk, ha különösebb erőkifejtés nélkül, a gép súlyának megtartásával, enyhe előtolással tudunk dolgozni. Ha a gépet erőteljesen tolni kell, akkor a tárcsa gyorsan kopik, a munkadarab sérülhet, a gép hamar jelzi, hogy túl sokat várunk tőle.

 

Fontos a munkát mindig a megfelelő védőfelszerelésben végezni!

 

További információért, megrendeléshez vedd fel velünk a kapcsolatot

a zorex@zorex.hu e-mail címen!

close

🤞 Ne maradj le az újdonságokról, akciókról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj a legfrissebb ajánlatainkról és akcióinkról!