Wiha

Így használd a Wiha lyuk-kiütő szettjét!

A dűbellyuk-kalapácsban több van, mint amit nyilvánvalóan sejthetnénk!

Nincs más módja a puhább építési anyagokba (mint pl. tégla, gipszkarton, porózus beton) történő tipli lyuk készítésnek, mint a fúróval és hosszabbítóval való vesződés, ami ráadásul zajjal és elkerülhetetlen kosszal jár? – ugye ismerős a kérdés?

Tudunk rá más megoldást!

A cél az volt, hogy egy egyszerű, könnyen használható, halk és, ami a legfontosabb, biztonságos megoldást tudjunk kínálni. A Wiha előállt a megoldással!

A dűbellyuk-kalapácsban több van, mint amit nyilvánvalóan sejthetnénk.

A belsejében egy különleges szerkezet galvanikusan leválasztja a pengét az acélsapkától. Ezáltal a szerszám optimálisan alkalmas dűbellyukak gyors és egyszerű beütésére. Fúrógép nélkül. Kosz nélkül. Tartós zaj nélkül.

A penge és az acélsapka közötti galvanikus leválasztás mindig védi a felhasználót, akkor is, ha véletlenül áramvezetéket talál el. A PH2 profilját is optimalizáltuk olyan szempontból, hogy a falba való beütésnél lehetőleg kevés legyen a lepattogzás. A pengére felvitt skála gyorsan és kényelmesen megmutatja a felhasználónak, hogy éppen milyen mély a lyuk.

Az ergonomikus alakú SoftFinish® többkomponensű markolat bőrbarát anyagból áll és kényelmes fogású.

Összefoglalva:

Ergonómia!

A dűbellyuk-kalapács kis tömegének köszönhetően könnyebbé teszi munkáját és nem okoz hangos zajokat, mint egy gép működése.

Fokozott biztonság!

A markolatban kialakított galvanikus szétválasztás megakadályozza az elektromos kisülést az ütősapka és a penge között.

Hatékony munka!

Skálával ellátott csavarhúzó penge lehetővé teszi a furatmélység részletes mérését.

Gyors munkavégzés!

Dűbellyuk készítése kalapácsütéssel bármikor és bárhol lehetséges, függetlenül attól, hogy van-e a közelben dugaszoló aljzat.

2019. január 22.

close

🤞 Ne maradj le az újdonságokról, akciókról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj a legfrissebb ajánlatainkról és akcióinkról!