Nettó 40.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!
Cégtörténet

Csak valódi mesterek kezébe!

Megbízható német szerszámok a Zorextől! Gyorsabb munka, kevesebb befektetéssel!

Alig veszik kézbe, és máris törik a szerszám? Vannak cégek, ahol a munkatársak nem termelnek, és a tulajdonos pénzt veszít, amíg az alkalmazottak dologtalanul lézengenek egy hiányzó munkaeszköz miatt. Ez komoly probléma, a másik gyakori gond pedig az, amikor sűrűn kell újat rendelni a silány minőségű szerszám helyett…

Ha nem találsz megfelelő szerszámot, vagy speciális gyártáshoz megfelelő eszközre van szükséged, akkor válaszd a megbízható, német minőséget!

Dolgozni csak pontosan, szépen – és jó szerszámmal!

Ha van olyan szabály, amiben minden valamirevaló mester egyetért, akkor ez az, hogy minőségi munka csak kézhez álló és strapabíró, minőségi szerszámmal végezhető.

Ezért a színvonalas munkaeszközök valódi értékével minden szakember tisztában van: ha ilyeneket használunk, akkor a befektetés többszörösét kapjuk vissza már rövidtávon, hiszen többet és jobban dolgozunk akkor, ha van mivel.

Több, mint negyed évszázad telt el azóta, hogy az igényes munkavégzés hazai támogatására elsőrendű import szerszámokat forgalmazó cégünk, a Zorex 1990-ben létrejött.

Küldetésünk azóta sem változott, hacsak nem annyiban, hogy mostanra még magasabbak a megrendelőink támogatására követett eszményeink és céljaink.

Első osztályú ipari kéziszerszámokat, kisgépeket juttatunk el az ipar mindazon területeire, ahol fontos a korszerű és magas színvonalú munkavégzés – amihez a megbízhatósággal rokon értelműként emlegetett német nívót tudjuk biztosítani a szerszámok terén.

Miért választanak minket az igényes hazai mesterek?

Röviden azért, mert ahogyan elvárják, hogy a megrendelőik a minőségért megfizessenek, ugyanúgy tudatában vannak annak is, hogy a prémium szerszámok nem luxust, hanem a könyörtelen piaci versenyben számukra előnyt nyújtóeszközt jelentenek.

Ezért ők a kártékony, mert egymást alullicitáló szolgáltatókat és egyre gyengébb eredményekkel beérni kénytelen megrendelőket teremtő árverseny helyett a színvonalra fogadnak, és mindennél inkább a munkaeszközeikre adnak.

Mi egyenesen Németországból importáljuk számukra a kimagasló kivitelezést garantáló eszközöket, legyen szó akár fémiparról, gépiparról, elektronikai szerelőiparról vagy építőiparról – hogy csak néhányat említsünk a hozzánk régóta bizalommal forduló, leggyakoribb szakterületek képviselői közül.

Amit már több, mint 30 éve biztosítunk partnereinknek!

A gyakorlatban napról napra lehetővé tesszük azt, amiről úgy gondoljuk,hogy a piacon ebben a formában csak kevesen tudjuk nyújtani: a kedvező, egyedi rendelési feltételeket és a személyre szabott együttműködést a zökkenőmentes termelés és kiszolgálás érdekében.

Nem kevesebb, mint 10, korunk legmagasabb színvonalán álló német szerszámgyár, valamint 75 kiváló hazai beszállító termékeit forgalmazzuk rendszeresen, ami 50-60 ezer darabból álló, csaknem bármilyen gyakorlati igényt kiszolgáló termékkínálatot jelent, amelyben kedves, hozzáértő és gyors kiszolgálásunknak köszönhetően Te is meg fogod találni az ideális kivitelezést lehetővé tevő munkaeszközt.

Rugalmasságunkat és ügyfélközpontú hozzáállásunkat az is igazolja, hogy számottevő kínálatunkat folyamatosan bővítjük, így az idők folyamán munkavédelmi és vegyi termékekkel egészítettük ki, hogy partnereinknek mindig a legjobbat tegyük elérhetővé.

Komoly szakmai háttér birtokában lévő, nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink és professzionális szempontok szerint felépített webáruházunk áll jót azért, hogy Neked se kelljen engedned a minőségből.

Mert profi munka csak minőségi szerszámokkal végezhető!

Ne köss kompromisszumot: rendelj a Zorextől!

Az olcsó, névtelen gyártóktól származó szerszámok azok, amik valójában drágák, többszörösen is. Használatukkal munkaidőt veszítünk, méltán elégedetlen ügyfelekkel kell utólag vitáznunk, és még a saját, folyamatos mérgelődésünkkel is bőségesen megfizetünk értük.

Végső soron szakmai hírünk-nevünk látja kárát, ha azon spórolunk, amin nem kellene: a munkaeszközeinken. Ezért nem lehet kifogás az, hogy a minőségi termékre „nincs keret”, mert a jó fogású, biztonságos és gyors munkavégzést lehetővé tevő szerszám ára már akkortól elkezd megtérülni, hogy először kézbe vettük.

Könnyen kezelhető és kényelmes, német munkaeszközzel a hazai mesterek bizonyítani tudják, hogy semmiben sem maradnak el a külföldi konkurenciától!

close

🤞 Ne maradj le az újdonságokról, akciókról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj a legfrissebb ajánlatainkról és akcióinkról!

Kosár

Bejelentkezés

Még nincs fiókod?

Facebook YouTube linkedin TikTok
Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával beleegyezel ezek használatába. Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva érheted el.