Nettó 40.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Blog

Csavarhúzók, Wiha

A világ első E-csavarhúzója a Zorexnél!

Ezúttal bemutatjuk áruházunk legújabb, legnagyobb érdeklődésnek örvendő termékét: a Wiha SpeedE-t!

Az első E-csavarhúzó (speedE) több mint három év kemény mérnöki fejlesztésnek köszönhetően ismét óriási előnyhöz juttathatja azokat a szakembereket, akik beruháznak rá. Hogyan is működik az E-csavarhúzó és miként vezethet a siker útjára? Ezúttal bemutatjuk áruházunk legújabb, legnagyobb érdeklődésnek örvendő termékét: a Wiha SpeedE-t!

Csavarozz gyorsan – szerelj érzéssel!

Általánosan igaz, hogy szeretjük az automata eszközöket, amelyek erőbefektetés nélkül, maguktól végzik el helyettünk a munkát. Ezeknek a szerszámoknak sokszor nagy hátránya, hogy bár erősek és gyors munkavégzésre adnak lehetőséget, ellenben vagy túl nehezek vagy nem férsz velük hozzá az adott alkatrészhez.

Ismerős, ugye?

A Zorex legújabb kínálatával, az E-csavarhúzóval akár 2-3x gyorsabb munkavégzést tudsz garantálni, még azoknál a projekteknél is, ahol a csavarok nehezen hozzáférhető helyen vannak.

Három lépés – egy mozdulatban!

Természetesen ennél jóval többről van szó! A Wiha nem csak a szakemberek kényelmére, de a munkadarabok teljes védelmére is gondolt:

0.4 Nm elérése esetén az E-csavarhúzó azonnal aktivizálja az anyagmegvédő funkcióját, hogy az utolsó finom mozdulatokat érzéssel legyen lehetőséged végrehajtani. Attól sem kell tartani, hogy idő előtt lemerül– ugyanis az eszköz, amely megszabadít a csavarozás terhétől, 800 csavarozást tesz lehetővé egy elemtöltéssel.

És ez még mindig nem minden!

Az E-csavarhúzót számtalan hasznos tulajdonságain túl ráadásképp még 1000 V szigeteltté is tették (VDE tanúsítvánnyal rendelkezik) és lehetővé tették, hogy a szettben kapható csavarhúzó szárakat könnyen, néhány mozdulattal cserélhesd át.

Orvosok ajánlásával!

Nem, nem vicc! 🙂 A csavarhúzó ugyanis valljuk be, a legtöbbször használt szerszám, nem igaz? Nem számít, hogy milyen szakterületen mozogsz, nincs az a szakember, akinek ne lenne előkelő helyen legalább egyfajta a szerszámos ládájában!

Egy rosszul, nem kellő gondossággal kialakított nyél már önmagában káros hatással lehet az egészségünkre. Szerencsés az a szerelő, aki kizárólag olyan csavarokkal találkozik, amelyik „varázsszóra”, könnyedén indulnak meg kifelé a jól megszokott helyükről. Ha egész nap beszorult, rozsdás, kellemetlen hozzáférésű csavarokkal találkozol, bizony a kezed, a csuklód bánhatja.

Egy megterhelőbb nap könnyen ínhüvelygyulladáshoz vezethet például, amely akár hetekig – súlyosabb esetben hónapokig – eltartó tünetekkel járhat. Az ínhüvelygyulladás ellenszere egyébként a szigorú pihentetés, amelyet szakemberként kevesen tudnak megvalósítani.

A jó csavarhúzó nyele elég hosszú és stabil tartást tud biztosítani használójának anélkül, hogy fennállna az esélye, hogy munka közben lecsúszik róla az emberkeze.

A Wiha E-csavarhúzója mind egészségügyi, mind hatékonyság tekintetében megállja a helyét!

close

🤞 Ne maradj le az újdonságokról, akciókról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj a legfrissebb ajánlatainkról és akcióinkról!

Kosár

Bejelentkezés

Még nincs fiókod?

Facebook YouTube linkedin TikTok
Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával beleegyezel ezek használatába. Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva érheted el.