Nettó 40.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás!

Bemutatkozunk

zalai-laszlo

Zalai László

Alapító tulajdonos -
Ügyvezető, pénzügy

zalai-krisztina

Zalai Krisztina

Tulajdonos -
Ügyvezető, kereskedelem

zalai-noemi

Zalai Noémi

Tulajdonos -
Marketing, web

pflumne-kiss-brigitta

Pflumné Kiss Brigitta

Kereskedelmi asszisztens

frisch-andrea

Frisch Andrea

Marketing, web

dr-perczel-magdolna

Dr. Perczel Magdolna

Könyvelés, pénzügyi tanácsadás

Bemutatkozunk

A Zorex Kft. 1990-ben alakult azzal a küldetéssel, hogy magas minőségű ipari kéziszerszámokat, kisgépeket juttasson el az ipar azon területeire, akik számára fontos, hogy magas színvonalú, megbízható termékekkel dolgozzanak.
 
A Zorex Kft-nél célunk, hogy üzleti partnereinknek teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, és ez által növeljük minden partnerünk elégedettségét. Ehhez a kedvező árakon felül korszerű lehetőségeket kínálunk!
 
Saját importból az ipar részére német prémium szerszámokat forgalmazunk. Akik minket választanak, azokat egyedi kondíciókkal és személyre szabott együttműködéssel támogatjuk a zökkenőmentes termelés és kiszolgálás érdekében.
 
Az igényekhez igazodva kínálatunkat bővítettük munkavédelmi és vegyi termékekkel, amelyeknél szintén a minőségre törekszünk, hogy ügyfeleink számára mindig a legjobbat biztosítsuk immár több mint 30 éve.
 
Hitvallásunk, hogy profi munka csak minőségi szerszámokkal végezhető.
 
A szakmai hátteret nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink és professzionális webáruházunk biztosítja minden ügyfelünk számára.
Kosár

Bejelentkezés

Még nincs fiókod?

Facebook YouTube linkedin TikTok
Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával beleegyezel ezek használatába. Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva érheted el.